Κριτικές Gelarex

 • Michalis
  Έχω καθιστική εργασία και είμαι υπέρβαρος, οπότε οι αιμορροΐδες δεν με πέρασαν. Υπέφερε περιοδικές παροξύνσεις για τρία χρόνια, παρακάμπτοντας όλους τους γιατρούς, αλλά ο πόνος επέστρεφε τακτικά. Τυχαία εμφανίστηκε Gelarex, παραγγέλθηκε αμέσως. Σε γενικές γραμμές, θα αφήσω τις λεπτομέρειες, αλλά σε ένα μήνα δεν υπάρχει ίχνος αιμορροΐδων.
  Gelarex
 • Maria
  Μετά τη γέννηση, βγήκαν αιμορροΐδες, κουράστηκα να τον θεραπεύσω. Δοκίμασα τα πάντα - αλοιφές και χάπια, αλλά κάθε έξι μήνες χειροτερεύει ξανά. Παρήγγειλα το Gelarex και μόλις με έσωσε! Όλα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν σε μια μέρα, δεν ήξερα καν τι θα μπορούσε να είναι!
  Gelarex
 • Κωνσταντίνος
  Με βασάνισε με αιμορροΐδες, σκέφτηκα να πάω κάτω από το μαχαίρι, αλλά τότε η γυναίκα μου διέταξε το gelarex. Η κρέμα είναι πολύ αποτελεσματική, λερώνεται μία φορά και μετά από 5 λεπτά δεν υπάρχει πόνος ή αίσθημα καψίματος. Το συνιστώ σε όλους και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ. Νομίζω ότι θα απαλλαγώ εντελώς από την ασθένεια σε ένα μήνα.
  Gelarex
 • Κωνσταντίνος
  Το Gelarex είναι μια δροσερή κρέμα εργασίας. Το αλείψαμε μια φορά - χωρίς πόνο το πρωί. Απορροφάται γρήγορα, δεν ψήνει. Τίποτα δεν έμεινε από τις αιμορροΐδες στη διαδικασία. Συνιστώ σε όλους.
  Gelarex
 • Zeynep
  Γέννησε τρία παιδιά και μετά από κάθε γέννηση οι αιμορροΐδες έγιναν μεγαλύτερες. Τον τελευταίο χρόνο δεν πέρασε, η θεραπεία δεν είχε νόημα. Αποφάσισα να κάνω χειρουργική επέμβαση, αλλά όταν είδα το gelarex αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Ποτέ δεν κουράζομαι να ευχαριστήσω τον κατασκευαστή γιατί αυτή η κρέμα με έσωσε από τη λειτουργία! Θα έπρεπε να είδατε τα μάτια ενός γιατρού όταν ήρθα σε αυτόν ένα μήνα αργότερα χωρίς αιμορροΐδες!
  Gelarex
Εκτίμηση Gelarex
5
23